Over Key Control Dashboard

Voor succes is grip op de bedrijfsvoering en risico’s onmisbaar. Daarvoor is een effectieve en efficiënte interne beheersing cruciaal. Informatie is vaak in overvloed aanwezig, maar versnipperd door de organisatie. Het Key Control Dashboard bundelt en ontsluit de benodigde informatie zoals risicobeheersing, interne controle resultaten en compliance. Eenvoudig, begrijpelijk, visueel aantrekkelijk en afgestemd op uw functie in de organisatie.

Het Key Control Dashboard helpt u In-Control te komen. Een effectieve en efficiënte invulling van In-Control versnelt de levering en verstevigt de betrouwbaarheid van uw dienstverlening aan uw klanten. U wilt toch ook een beheersorganisatie die op orde is en laten zien dat u In-Control bent?

Visie

Onze ervaring is dat de effectiviteit van het Key Control Dashboard valt of staat met een heldere visie en methodiek op In-Control.

Lees verder

Over Yellowtail

Het Key Control Dashboard is ontwikkeld door Yellowtail, dat organisaties al 12 jaar ondersteunt met het bedenken, ontwikkelen en implementeren van innovatieve concepten. Yellowtail combineert consultancy dienstverlening, software ontwikkeling met implementatiekracht en een krachtig partnernetwerk. Dat leidt tot ‘Fresh ideas, proven results’ voor onze klanten.

Naar de Yellowtail website

Vacatures

Werken bij het Key Control Dashboard (onderdeel van Yellowtail)  betekent werken in een omgeving waar professionaliteit, plezier en ondernemerschap voorop staan. Er is veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Momenteel zijn wij op zoek naar Business Intelligence Consultant.

Naar de vacature

Aanpak

Wij betrekken uw medewerkers actief bij de implementatie. Wij zorgen voor een helder en kort implementatietraject volgens een beproefd zesstappenplan, een scherpe prijs en goede nazorg.

Voordelen

  • Transparantie en grip op de bedrijfsvoering.
  • In-control zijn van de hele keten en alle organisatieprocessen
  • Opvolging en effect zichtbaar
  • Creëert een risicobewuste organisatiecultuur
  • Inzicht in beheersing processen, risico’s, key controls, IT,etc
  • Eigenaarschap geborgd
  • Volledige audittrail: 3 lines of defense, centrale monitoring, (de)centrale controle

Klanten